zakiyah's FotoPage

By: zakiyah zainon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jun-2010 04:46 Email | Share | Bookmark
Berpindah

Salam buat semua..

Lama kan saya tak update fotopages ni. Sebenarnya, saya mengandung hehehe dan kini sudah masuk minggu ke 33. Alahan yang sama teruk seperti mengandung kali pertama dulu, sebab tu la FP ni terbiar sepi.

Insyaallah dalam masa terdekat saya akan balik ke Kedah. Dan nak share jugak, kali ni saya mengandung kembar..ikut kata doktor kedua-duanya adalah lelaki..alhamdulillah dengan kurniaan Allah. Moga anak-anak saya dilahirkan dengan sihat dan sempurna dan saya juga sihat dan selamat hendaknya.

Di sini juga saya nak bagitau, fotopages ini akan tidak berupdate lagi selepas ini sebab saya dan buat blog. Blog dah lama buat tapi tak berupdate juga. Tapi insyaAllah lepas ni, blog terbaru saya ni akan sentiasa berupdate hendaknya..

dan kepada semua kawan-kawan yang selalu jengok FP saya tapi langsung tak berupdate, sila lah ke blog saya yer selepas ini

http:.//chekiyah.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net